REKOMENDUOJU: E-DIALOGAS

Pagaliau išsipildė viena, kad ir nedidelė, tačiau – svajonė. Nuo rytdienos galėsiu skaityti pilną “Dialogo” versiją neišeidamas iš namų…Nors po pasaulį dažnai ir nekeliauju, tačiau važiuoti pirkti pas ŠMM budėtoją nereikės. Juo labiau – nereikės mesti pinigų “balon”, t.y. mokėti pinigų įvairiems tarpininkams, kurie taip ir nesugebėdavo laikraščio pristatyti anksti ryte.
Ir dar: elektroninė versija visada yra geriau už makulatūrą. Ypač, kai reikia ne tik pasiskaityti. Patirtis tai sako…
Rekomenduoju: UŽSISAKYKITE

“REKOMENDUOJU: E-DIALOGAS” komentarų: 3

  1. Evaldas

    “Dialogas” su pirmuoju kavos puodeliu… Gėris! Į elektroninio pašto dėžutę laikraštis atkeliavo 06:01. Ir dar su geros dienos palinkėjimu!
    Tiesą sakant, man buvo įdomūs tik du dideli straipsniai, kuriuos perskaičius “nuo – iki”, bet užsisakyti tikrai verta. Gal po kiek laiko bus aktualu ir kitus straipsnius perskaityti atidžiau?

  2. ET

    Ačiū, Evaldai. O kurie str. pačiam buvo įdomūs? Jei ne paslaptis…

  3. Evaldas

    Elenai: gimnazijų mokytojų atlyginimai man neaktualu. Pagrindinės mokyklos pasiekimų patikrinimai taip pat (jau) nebeaktualu. Tad teko skaityti tai, ką gerai pažįstami žmonės rašo. Pirma, bandžiau “įsikirsti” į buvusios kolegės iš VPU laikų mintis. Antra, įdomu buvo pažiūrėti, kaip praeitį vertina gerai iš egzaminų kūrimo laikų pažįstama kompanija.