KODĖL NELINKSMA VASARIO 16 DIENOS IŠVAKARĖSE?

Lietuvos ministras Lenkijoje atsiprašo, kad jo gimtos šalies parlamentas nenusileido kaimyninės šalies reikalavimams ir pasirinko laikytis savo Konstitucinio Teismo išaiškinimo. Dar daugiau, jis dėkingas už kaimyninės valstybės diplomatijos šefo žodžius, kad Lietuva savo vidaus politikos problemas gali spręsti pati.
Lietuvos valdančiųjų partijų vadovai nutarė, kad tautinių mažumų mokyklų abiturientams šiemet bus sudarytos lengvesnės sąlygos laikant valstybinį lietuvių kalbos egzaminą. Švietimo ministras deklaruoja, kad laikinas lygių teisių pažeidimas lietuvių mokinių atžvilgiu, o taip pat – visus įmanomus terminus pažeidžiantis egzamino turinio ir tvarkos keitimas nėra jokia tragedija.
Į Lietuvą atvykęs Simono Wiesenthalio biuro Jeruzalėje direktorius Efraimas Zuroffas nurodinėja Lietuvos politikams ir pareigūnams, kaip šie turėtų elgtis su žmonių noru savaip švęsti svarbiausiąją Lietuvos Valstybės šventę. Be to, jis leidžia suprasti, kad vieninteliai padorūs žmonės Lietuvoje – Dovidas Katzas ir gėjų, lesbiečių organizacijų nariai.
Kas darosi mūsų valstybėje?
* * * * *

Suprantu, kad daug ko nesuprantu…
Bet į Kauną ryt važiuosiu. Iš principo… Rizikuoju būti išvadintas fašistu (ne naujiena)…
* * * * *
TĘSINYS
Bendra atmosfera

Lozungas

Kitas lozungas

Bandymas provokuoti minią

Kai kam reikėjo nuolatinės dviejų policininkų apsaugos

REZIUME (išgirstas iš praeivių):
“Policininkų demonstracija šventės proga”

Komentuoti negalima.